Kunne du tænke dig at købe en hvalp hos mig !

Så får du en hvalp der er blevet socialiseret fra den blev født

Hvis du ønsker dig en lille hvalp og vil følge med i dens liv fra starten,

så kontakt mig på mail amazingbibs@yahoo.dk


Zita har fået  hvalpe d.1.marts 2018

Alle hvalpe er solgt

De må flytte hjemmefra torsdag d.26.april lige op til St.Bededags ferien


Der er billeder og link til video af nuværende hvalpekuld fra 2018 her

Der er billeder og link til video af sidste hvalpekuld  fra 2016 her

Der er billeder og link til video af hvalpekuldet fra 2015 herMit bedste råd


Mor og barn kærlighed


Det bedste råd som jeg kan give videre til dig der skal ud og købe hund er;

”Husk at ALLE hvalpe er søde og dejlige. Du skal ikke købe en hvalp fordi den er sød – du skal købe hvalp hos en opdrætter, hvor du føler dig tryg ved at købe den og fordi du også kan lide de voksne hunde.”  


Stueopdræt
Mine hvalpe kommer fra et stue-opdræt. Det vil sige, at de fra den dag de bliver født – er en del af ”familien”. Hvalpene er hvor "vi" er, i soveværelset i starten og senere i stuen/køkkenet dvs. de har tæt kontakt til mennesker (også børn) og dyr.

Jeg gør rigtig meget i at socialisere hvalpene


Hvalpens første tid

Hvalpene fødes i en fødekasse, hvor de er indtil de er ca. 3 uger. Her ligger de og putter og hygger, og begynder at skubbe og mase sig rundt. 

Fra dag 1 kommer hvalpene i hænder, men selvfølgelig kortvarigt og derefter forøges det langsomt.

Hvalpene får øjne når de er mellem 12-15 dage, og så begynder der at ske noget. Skubbe og masen bliver til små forsigtige skridt, og der kommer virkelig "liv" i kassen.

Når hvalpene er ca. 3 uger, kommer de ud af deres føde-kasse og over i en hvalpegård – og lidt senere over i en endnu større hvalpegård.

Fra de er 3 uger, kommer de op og ligge på mit bord eller i sofaen på mit skød og bliver redt og kartet lidt hver dag, så de har en grundlæggende tryghed i at blive soigneret. Hver dag møder de også en ny ting i hvalpegården, som de kan se an og finde tryghed i, så de lærer ,at verden er et godt og spændende sted at være.


Hvalpene skal udfordres og lære

Hvalpenes sind er fra de bliver født, som en åben uskrevet bog, og de suger ALLE indtryk og oplevelser til sig.

Jeg gør meget ud af hvalpenes udvikling og når de er gamle nok kommer de til at opleve ”hverdagen/verden”. Vi træner at ligge pænt og klippe negle, de får trimmet hår under poterne og fra de er 5 uger renlighedstræner vi mange gange hver dag, vi træner at køre bil så de har prøvet det flere gange inden de er 8 uger, de kommer ud og gå tur i snor og møder andre venlige hunde og mennesker og meget mere.


Et hvalpekøb hos mig


Du og evt. din familie kommer på besøg og ser forældrene og hvalpene. Det er vigtigt for mig ,at der er en match/kemi mellem ”os”. Forstået få den måde, at du skal føle dig tryg ved mig og omvendt.

Hvis kemien er der, og vi sammen beslutter, at du skal købe en hvalp hos mig, er det vigtig for mig, at du får mulighed for at være en del af hvalpens første tid. Derfor er du velkommen til at komme og besøge din hvalp flere gange inden du skal have den med hjem. 

Når man køber en hvalp hos mig, slutter samarbejdet ikke når du har fået din hvalp hjem - du er altid velkommen til at komme på besøg – ringe og spørge til råds m.m.

Det er vigtig for mig ,at mine hvalpekøbere ikke bliver ”overladt til sig selv”, men at de ved, at jeg ALTID står til rådighed – hvis der er brug for det.  Og så vil jeg jo altid gerne have billeder/mail m.m. og høre om hvordan det går.


Køb af hvalp

Jeg skriver på forsiden, når jeg venter hvalpe eller når der er hvalpe

Man kan komme på venteliste til en hvalp, inden de er født. Man er først sikret en prioriteret plads, når man har indbetalt depositum.

Når hvalpene er født, så får dem på ventelisten besked først. De/du har så tid til at indbetale depositummet og du er så sikret den placering, du har på ventelisten. Jo hurtigere du indbetaler depositummet, jo sikrere er du på at få netop den hvalp du kunne tænke dig.

Så der ingen tvivl er; dem der står først på listen, er først, indtil nogle indbetaler depositum, så er de forrest. Nogle vælger at indbetale op til et helt år, før de skal have deres ønske opfyldt. Så er de sikre på, at de må vælge først.

Bestemmer du/I jer for at købe hvalp hos Amazing Bibs indbetales kr.2000 i depositum, på konto 4727 4789135975, MobilPay eller kontant. Fortryder du/I betales dette beløb ikke tilbage.

Når hvalpene er 5 uger betaler du/I yderlig kr.5000,- og senest når hvalpen er 8 uger skal resten af beløbet betales eller være indbetalt og stå på min konto. Husk at banken skal bruge 1 til 3 dage på at overføre pengene fra din konto til min konto.Venlig hilsen

Amazing BibsFør hvalpen ankommer til jeres hjem.

1. Bliv enige om, hvad hvalpen må og ikke må.

2. Træf aftale om, hvem i familien, der har ansvar for hvad i forhold til hvalpen.

3. Sørg for, at haven er hegnet sikkert ind.

Fjern farlige ting fra hvalpens rækkevidde (som er større end man tror). Læs mere om sikkerhed her.

Sørg for nødvendigt udstyr: kurv eller papkasse med tæppe, vand- og madskål, halsbånd, snor og hundetegn, legetøj.

Lær familiens børn, hvordan man omgås hunde – herunder at hvalpen skal være i fred, når den spiser, sover eller opholder sig i sin kurv/seng, eller ”siger fra”. Børn under ca. 8 år bør ikke have lov til at løfte/bære hvalpe/hunde.

Pas på hvor du køber hvalpen http://www.hunden.dk/Hunde-nyheder/SeNyhed/?ID=821#.T6KUR8vWm5Y.facebook den kan blive for billig. Ofte fordi den ikke har fået den rette start på livet.