27 dage gl.

Racens personlighed, karaktertræk og temperament

Bichon Frisé har et glimrende temperament. Den er en ideel selskabshund, venlig, hengiven og nyder kontakten til sin menneskefamilie. Det bør hovedsagelig være en indehund på grund af dens hengivenhed over for familien. Bichon frisé er ikke specielt egnet til at leve udendørs i en hundegård. 


Den er altid klar til at lege, gå en tur eller bare putte sig for at hygge. Denne race har en fantastisk holdning til livet og er en ideel ledsager får såvel unge som gamle. 


Forenelighed med andre kæledyr 

Bichon Frisé tilpasser sig godt til andre kæledyr, hvis den er opdrættet sammen med dem eller bliver introduceret til dem gradvist. Den klarer sig godt sammen med både katte og andre hunde, herhjemme har vi f.eks. også marsvin. 


Plejebehov 

Bichon Frisé kræver regelmæssig børstning og frisering (gerne hver anden eller tredje dag), og den har brug for et bad ca. en gang om måneden. Bichon Frisé'en er allergivenlig og fælder derfor ikke, så den skal gerne klippes


Til gengæld kræver Bichon Frisé kræver ikke meget motion, men den elsker at gå regelmæssigt og elsker at løbe og lege i haven.


Igennem mange perioder, har Bichon Frisé været holdt af kongelige familier. I dag har prinsesse Marie og prins Joakim også en. Bichon Frisé’er er også ofte med i cirkusnumre, da de er rigtig lærenemme.Prinsesse Marie er så glad for sin lille trofaste ven Apple, at den er blevet hendes faste rejseledsager.